Ron Howard fant sin indre 12-åring!

Ron Howard har hatt en lang og suksessrik karriere i Hollywood både som skuespiller og regissør og har regissert filmer som Da Vinci-koden, Et vakkert sinn og Apollo 13. Men selv om han har usedvanlig mye erfaring som regissør nølte han når han ble tilbudt å steppe inn som regissør av storfilmen Solo: A Star Wars-Story. Howard måtte ta over rollen som regissør etter hele 4 måneder på grunn av “kunstnerlige uenigheter” og selv om det bare var noen uker igjen av filmingen ble regissørene Phil Lord og Christopher Miller sparket og veteranen tok over skipet. Mange scener måtte bli filmet om igjen og til slutt endte Howard med å filme ca 70% av den ferdige filmen. Prislappen på filmen ble på over 250 millioner dollar. Allikevel har Ron Howard tydelig kanalisert sin indre 12-åring og hatt det gøy med denne filmen.

En fantastisk historie i et fantastisk univers!

darth vader drakt

Solo: A Star Wars-Story forteller historien om en ung Han Solo, en rufsete smugler, og hans partner Chewbacca, en hårete wookiee. Handlingen foregår før den opprinnelige filmen fra 1977. Star Wars har i mange år vært en merkevare, og mange har lyst på klær eller andre ting med den berømte logoen på. Heldigvis er det lett å finne dette, for eksempel se http://www.trendly.no/ . Den etterlengtede nye filmen gir også dypere innsikt i hvordan sentrale figurer i Star Wars utviklet seg og hvordan dette påvirket det fantastiske universet som filmen utspiller seg i.

Et lykkelig slutt for regissør Ron Howard

Når man starter et så stort prosjekt som en Star Wars-produksjon er det tydelig at en film får sitt eget liv. Selv om innspillingene var preget av store endringer der omtrent 85% av filmen måtte filmes om igjen og filmingen måtte forlenges cirka 4 måneder så har filmen blitt godt mottatt av kinopublikum verden over og det er tydelig at Howard har brukt sin erfaring og visjon til å skape en film som er verdig Star Wars-merket.