Hvordan du kan spare penger på strøm så du har mer penger til film!

Noe som er sikkert, er det at det blir dyrere og dyre å gå på kino om dagen. Så hvorfor ikke få noen sparetips slik at du kan se de aller nyeste filmene på kino? Her er det bare å lese videre, slik at du kan få alle triksene!

Hvordan spare penger?

Det finnes en rekke måter å spare penger på. Her har du en liste som du kan prøve deg på. Kanskje du til og med kan finne sparetips blant dine venner og familie? Det kan lønne seg å prøve å spare penger på de tingene du bruker mest av i hverdagen, som strøm, mat osv.

Hvordan funker Tibber?

Mottoet til Tibber er “Glem alt du vet om strømselskap”. Dette betyr at de ikke er noe tradisjonelt strømselskap, men at du faktisk kan se akkurat hva du bruker strøm på i huset, slik at du kan få ned ditt eget strømforbruk. Dette er også en app som vil fortelle deg når strømmen er dyrest og når den er billigst, slik at du kan spare masse penger. Du vil fort få oversikt over strømforbruket ditt, slik at du får mer kontroll over dine utgifter. Det er en grunn til at Tibber har vokst så utrolig mye de siste årene!

Andre sparetips

Når det kommer til andre sparetips, relatert til film. Så kan du jo kanskje velge å melde deg inn i en kinoklubb der du kan spare opp poeng. Kanskje du også kan bli medlem hos Cinemateket som har svært gode deals på en rekke filmer. Her får du se filmer som er likt av både yngre og eldre generasjoner.

Hva er det som er ditt aller beste sparetips?

Vi håper at du får bruk av noen av de tipsene vi har vist fram her. Det er noe ekstra spennende med å bruke penger man har spart på noe man virkelig liker og trives med. Derfor håper vi at du koser deg ekstra på kino i kveld!