Filmer med en morsom kattegress-scene

Gress er ikke bare bra for kattens helse og fordøyelse, men også for underholdningen. Det finnes nemlig flere filmer med scener der katter spiser eller leker med kattegress på en morsom måte. Her er noen eksempler:

Garfield: The Movie

Denne filmen handler om den late og glupske katten Garfield, som må dele hjemmet sitt med en ny hund ved navn Odie. Garfield prøver å bli kvitt Odie, men ender opp med å redde ham fra en ond dyretemmer. I en av scenene ser vi Garfield spise kattegress i et forsøk på å spy ut en hårball, men han klarer det ikke og blir frustrert.

The Aristocats

Denne klassiske Disney-filmen handler om en rik dame som etterlater formuen til sine fire katter, men blir sabotert av sin grådige butler som vil ha pengene selv. Kattene får hjelp av en sjarmerende gatekatt ved navn Thomas O’Malley og hans venner. I en av scenene ser vi O’Malley ta med seg de fire kattene til et sted der det vokser masse kattegress, og de begynner å spise det med stor appetitt.

Keanu

Denne komedien handler om to venner som prøver å redde en søt kattunge ved navn Keanu fra en gjeng med farlige gangstere. De må late som de er tøffe kriminelle for å infiltrere gjengen og få tilbake Keanu. I en av scenene ser vi Keanu sitte i et drivhus fullt av marihuana-planter, og han tygger på noen av dem som om de var kattegress.