Gå på strandkino med splitter ny bikini

En forretningside og ide til underholdning er strandkino. Den finnes allerede, og er absolutt noe man bør vurdere å prøve. Å se filmer på et stort lerret utendørs, mens man slapper av på stranda er ikke dumt. I denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan man kan kose seg på kino med en film samtidig som man slapper av på stranda i en helt ny bikini som sitter som et skudd. Vi ser også litt nærmere på ulike trender når det kommer til badetøy.

Hvorfor kino på stranda?

Å gå på kino er vanligvis forbundet med å sitte i en mørk kinosal, knaskende på popcorn, sammen med mange andre. Spørsmålet man kan stille seg er hvorfor det må være på akkurat denne måten. Det er ingen lover som tilsier at kinoen ikke kan flyttes utendørs, for eksempel til stranda. I dag er det allerede svært populært med bilkinoer. Det finnes derfor ingen grunn til at strandkino ikke skal bli like populært.

Klær til stranda

Nå er sommeren allerede over oss, og mange har gått til innkjøp av badeshortser og bikinier. For guttene er det ofte shorts som er det populære plagget på stranda, mens for jentene kan det være både badedrakt og bikini. I dag er det veldig populært med bikinier, men trendene viser oss også at mange velger å bruke badedrakt, et plagg som kanskje var enda mer populært for noen tiår siden. Det viktigste er at man finner klær som er behagelige og som man føler seg vel i, slik at man kan nyte sommeren og tiden på stranda.

I denne artikkelen har vi presentert ideen om strandkino, på mange måter et lignende konsept som bilkinoen. Vi har skrevet litt om ulike klesplass man kan bruke på stranda, som for eksempel bikini.