Filmene du må se på under pandemien!

Pandemien har endret hele hverdagen vår, og gjør det svært vanskelig å sosialisere seg og holde seg til nyttige aktiviteter og hobbyer. Alt er annerledes enn før, og vi bruker mange timer hjemme og prøver å få tiden til å gå. Denne pandemien kan gjøre at vi føler oss veldig alene og i en annen dimensjon, derfor er det viktig å finne trøst i alminnelige ting som filmer. Det er mange filmer som vi kan relatere til når det kommer til pandemien, ensomheten og følelsen av at ting bare ikke går slik vi ønsker.

World War Z er en amerikansk film med stjerneskuespilleren Brad Pitt som kommer til å få deg til å bite deg i tennene av nervøsitet! Denne filmen følger familien Lane fra en zombieapokalypse. Verden faller sammen og Brad Pitt som spiller Gerry Lane som desperat forsørge og få familien sin ut av farefulle gater til trygghet. Her holder man håpet oppe!

Filmen Parasitt tok verden med storm da den kom ut i 2019. Denne filmen har vunnet en rekke med priser og har fått en økende seertall siden den først kom ut. Den sørkoreanske filmen kommer til å vekke følelser og tanker hos seerne. Dette er en pandemi i menneskeversjon! I filmen møter vi en familie som sakte, men sikkert okkuperer over andre sine jobber gjennom svindel og løgner. Filmen omfatter hevn, hat, kjærlighet og følelser av håp.

Filmen Virus 2019 får oss til å rive av oss håret av nervøsitet og frykt. Denne indiske filmen er skremmende og fult av spenning. Vi befinner oss i Kerala, India der et dødelig virus har begynt å formere seg hos unge og voksne. Dette er et mesterverk som handler om å kjempe for overlevelse, og finne på mediske metoder for å bekjempe det dødelige viruset.