Bli med på filmbussen!

Bugner det av kreative ideer inni deg som trenger å få et eller annet form for utløp? Kanskje liker du å skrive, ha et kamera i hånden, dele historier og skape god stemning? Samfunnet kjenner dine behov som ung eller voksen, og du finner mange interessante muligheter innen kultur både her hjemme i Norge og i utlandet. Kanskje har du en travel hverdag med mange aktiviteter allerede og har vansker med å få plass til mer? Har du en sommerferie ikke langt unna som virker tom og uinteressant er du kun sekunder unna fra å gjøre en stor, viktig endring i livet ditt. Det er morsomt, det er spennende, det er sosialt og du bygger viktige bånd også for fremtiden. Flere burde kombinere lidenskap med jobb, det gjør tilværelsen så mye mer meningsfylt. Vi tenker ikke så mye over det, men hva vi bruker tid på er hva vi sår våre blomsterfrø i.

Vil du å bli filmskaper?

Joachim Rønning og Espen Sandberg er to navn som har hjulpet til med å sette norske filmregissører på verdenskartet. Kanskje er du en av fremtidens filmskapere som vil sette igjen et inntrykk? Det finnes mange veier til å bli filmskaper. Sett vekk fra en brennende lidenskap trenger man også muligheten til å få uttrykke det. Er du mellom 12 og 18 år kan du prøve deg som filmregissør allerede neste sommer i ditt distrikt. For påmelding i Stjørdal ta kontakt med Carbon fritidsklubb. Interesserte andre steder bør ta kontakt med midtnorskfilm. Filmbussen er et populært tilbud fra Midtnorsk Film hvor målet er å motivere norsk ungdom til å skape film fra start til scratch. Den kreative bussen fylt med profesjonelt utstyr stopper to dager på hvert sted den er innom. Sammen med en profesjonell filmskaper får deltakerne prøve seg i rollen som filmskaper. Det er ingen spesifikke forutsetninger til deltakerne. Tilbudet er gratis, det eneste du trenger er iveren etter å skape! Bli en erfaring rikere og del en spennende sommer sammen med filmbussen.

Sats på dine lidenskaper!

Det er ikke så lett å finne seg selv når andre har fastlåste mønster på hva som er riktig for en! Mange er usikre på hva de vil bli, men hva som er viktig å være bevisst over er at det er veldig viktig å prøve. Har du et ønske om å bli filmskaper er dette en verdig lærdom. Yrket er kanskje kjent for å være risikabelt, men man glemmer kanskje størrelsen og mulighetene i en verdensomspennende bransje. Selv om man ønsker å velge studier som virker risikofylt så bør det aller viktigste være at du føler en lidenskap for dine valg. Altfor mange tar sine valg ut ifra hva andre mener er “riktig”, og slik går unike talenter kanskje år før de i voksen alder starter en karriere som er riktig for dem. Det er praktisk med sovesova. Inviter dine venner over og gled dere over det spennende livet!